martes, 25 de noviembre de 2008

Salt de YouTube a YouTube_Live!


YouTube, per primer cop des de la seva creació, crearà un esdeveniment físic per reunir estrelles del portal i famosos. Farà una retransmissió en directe del esdeveniment pel seu portal perquè milions de persones puguin estar presents a l’acte tot i que sigui mitjançant la xarxa a través de www.youtube.com/live.
Aquest esdeveniment tindrà lloc a Herbst Pavilion de Fort Mason Center de San Francisco el 22 de novembre. Durant les dues hores que durarà l’esdeveniment, es combinaran un programa ple de varietats, festa i concerts amb l’actuació de personatges que s’han fet famosos mitjançant el portal com Soulja Boy Tell‘em, Esmée Denters, els quals els seus vídeos han estat visualitzats per més de 111 milions de persones, i altres actuacions com els “caçadors de mites de Discovery Channel” i les ballarines de la pel·lícula Planet B-boy.
Els patrocinadors seran Activision, Lionsgate i Virgin America i tindran molta importància durant l’acte. El primer, s’encarregarà de submergir a l’audiència a l’experiència del videojoc “Guitar Hero World Tour” amb demostracions del videojoc per promocionar el seu llançament. El segon, s’encarregarà de promocionar algunes de les seves noves pel·lícules com Saw V i, el tercer, s’encarregarà de portar les diferents estrelles des de qualsevol país a l’acte.
Realment serà un acte bastant curiós i que sense cap dubte passarà a la història. Ara faltarà saber l’èxit i l’audiència que assistirà a l’acte directament ja sigui assistint personalment a l’acte o utilitzant la xarxa.

No hay comentarios: