jueves, 20 de noviembre de 2008

“La senyal”- vols ser un hacker?


Un perillós virus amenaça Internet. El famós virus JANUS està començant a expandir-se per tota la xarxa. El seu principal poder no està només en el seu efecte sinó en el seu objectiu: que tothom es converteixi en hacker. Que tothom es pugui fer amb el virus des d’una pàgina Web personalitzant-lo al seu gust i que el pugui enviar a qui vulguin.

Però, qui està darrera d’aquesta acció?
La resposta a aquesta pregunta és el llançament d’un nou llibre, “la senyal”, la primera novel·la que comença i acaba a Internet escrita per David Zurdo i Ángel Gutiérrez. La campanya de promoció és la responsable del virus JANUS, un dels protagonistes de la novel·la.

Aprofitant parts concretes de la novel·la l’agència CP Proximity proposa als lectors convertir-se en autèntics hackers i apoderar-se durant uns segons dels ordinadors dels seus amics.

Com fer-ho?
1- Només has d’entrar a la pàgina web
www.proyectoconcienciaglobal.org.
2- Un cop estàs a la pàgina pressiones les tecles L i S a la vegada.
3- Introdueixes la contrasenya secreta: “compasión”.
En aquest moment descobriràs la Website de “la senyal” amb continguts exclusius de la novel·la i una eina viral sense precedents: el virus JANUS.

Una experiència que viurà l’usuari-víctima de forma real i directa en el seu escriptori. Podràs evitar caure en la temptació?





No hay comentarios: