miércoles, 3 de diciembre de 2008

Utilitza el cercador, però sempre groc


“Páginas Amarillas” llança un vídeo viral per mostrat les avantatges del seu producte. Per aquest, compte amb la col·laboració de l’humorista Joaquin Reyes, conegut per la seva participació en “La Hora Chanante” i “Muchachada Nui”.

En aquest vídeo el que es recrea és com actuen normalment els buscadors quan volen buscar conceptes locals i determinats. Es pot veure la història d’una parella que es perden a “Buscón de Encuentranillas”, un poble de Guadalajara, i es troben a dos vilatjans, un dels quals personifica als “cercadors internacionals”, donant infinitats de llocs relacionats sobre el concepte que s’està preguntant. En canvi, l’altre, que representa el cercador de “Pàginas Amarillas”, només ofereix informació precisa i detallada.

L’agència encarregada de l’elaboració del viral ha estat l’agència interactiva 101. L’objectiu principal de la campanya és donar conèixer als internautes que la recerca local de “Páginas Amarillas”, al ser més precís, s’adaptarà més a les seves necessitats.

No hay comentarios: